Ioana-Cuzino.net

Adelina Pestrițu a dat vestea despre al doilea copil cu Virgil Șteblea: ”Am lucrat la asta intens în ultima vreme”

La un an de la venirea pe lume a fetiței sale, Zenaida, Adelina Pestrițu se pregătește să-i ofere acesteia un frățior. Zvonurile care deja circulă pe baza faptului că bruneta se pregătește pentru al doilea copil cu Virgil Șteblea au fost confirmate chiar de ea.

Adelina Pestrițu are o toamnă plină, dar foarte ușoară în comparație cu ultimul an, când au avut loc cele mai importante evenimente din viața ei: venirea pe lume a Zenaidei, în august 2018 și nunta cu Virgil Șteblea, la finalul lunii iulie.

Adelina Pestrițu a dat anunțul: un frățior pentru Zenaida
Se pare că vedeta și soțul ei profită de faptul că stresul s-a diminuat și că au un moment de respiro pentru a-i oferi micuței Zenaida un frațior.

‘E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia. (…) Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor’, a declarat Adelina Pestrițu pentru Click!.

Adelina Pestrițu, mai atentă cu cheltuielile de când are copil
Adelina Pestrițu a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru haine, dar de când a devenit mamă, iar cheltuielile familiei au crescut implicit, a trebuit să reconsidere prioritățile.

‘Înainte, 80% din venitul meu lunar se ducea pe haine, acum se duce undeva la 40%. Sunt luni și luni, câștigul meu diferă de la lună la lună, responsabilitățile sunt foarte mari. Din momentul în care Zenaida a venit în familia noastră, evident că acest răsfăț s-a cam modificat și consider că este mult mai important să-ți asiguri un stil de viață frumos, ușor, cu de toate, fără lipsuri, și abia apoi să te răsfeți la shopping’, a recunoscut Adelina Pestrițu pentru viva.ro.