Ioana-Cuzino.net

Acuzații grave aduse la adresa Gabrielei Cristea

Chiar dacă a susținut în trecut că a fost de mai multe ori la mormântul mamei ei, angajații cimitirului în care își odihnește sufletul mama Gabrielei Cristea susțin că vedeta n-a călcat niciodată pe-acolo!

Mama prezentatoarei Gabriela Cristea a murit în urmă cu nouă ani, răpusă la doar 57 de ani de către o pancreatită depistată prea târziu. Pentru că între mamă și fiică existau neînțelegeri mai vechi, din tinerețea vedetei, ea nu s-a prezentat la înmormântarea celei care i-a dat viață.
La câțiva ani distanță de la tragedie, Gabriela a declarat însă în presă că a trecut pe la mormântul mamei sale, amplasat într-un cimitir din cartierul bucureștean Berceni.

Acuzații grave aduse la adresa Gabrielei Cristea
”Am fost la mama la cimitir. Nu o să vă spun de câte ori am făcut-o sau de câte ori am să mai merg. Nu vreau să vorbesc mai mult despre lucrurile acestea”, a povestit Gabi ziarului Click, în mai 2013.

Nu același lucru susțin angajații cimitirului însă, care spun că vedeta nu a călcat niciodată pe-acolo.
”Noi n-am văzut-o niciodată pe Gabi la mormântul Didinei și stăm zi lumină aici! Cine spune altceva, minte! Toți angajații de la noi știu asta, avem și un pariu între noi pe tema asta… Treaba lor, ce certuri au avut în familie, ce necazuri, că ei știu ce a fost între ei, dar nimeni nu a văzut-o pe Gabi pe aici de la înmormântare încoace. Și nici atunci, că asta se știe.

Dar dacă vine, îi arătăm noi unde e mormântul, dacă nu știe! E mama ei, până la urmă, la un moment dat trebuie să-ți treacă supărarea pe oricine. Are timp, e treaba ei, oricum”, au declarat angajații cimitirului pentru wowbiz.ro.