Ioana-Cuzino.net

A spart un ou, a scurs un tub de pastă de dinți și a amestecat totul tu un băț

Un clip în care apare un bărbat care scurge un tub de pastă de dinți într-o groapă mică plină cu apă și, ulterior, sparge un ou a devenit viral pe Facebook. Internauții au fost uimiți de ceea ce a ieșit din groapă și imaginile au stârnit multe controverse în lumea virtuală.
Metodă ingenioasă de a pescui

Potrivit unor intenauți, imaginile uimitoare vin din statul Bangladesh, unde un bărbat s-a lăsat filmat în timp ce folosește o metodă ingenioasă de a pescui. După cum puteți vedea în video-ul de mai jos, prima dată acesta pune o cantitate generoasă de pastă de dinți în groapa cu apă, după care sparge un ou și amestecă “ingredientele” cu ajutorul unui băț și apoi așteaptă câteva secunde… iar un exemplar de Magur (n.r.: somn) își pace apariția. După el mai vin alți doi, pe care pescarul îi ia și în pune în găleata pe care o avea pregătită lângă el.

Internauții s-au împărțit în două tabere: unii care îl admiră pentru metoda ingenioasă de a pescui somnul, iar alții îl critică. “Ce tehnică ❤”, “Pur și simplu uimitor! De unde i-a venit ideea asta? 🐟”, “Cel mai probabil peștelui nu-i place mirosul (n.r.: de pastă de dinți) și încearcă să iasă afară. Câtă cruzime. Bietul pește😕” sunt trei dintre comentariile strânse de videoclipul de mai jos.

Colgate দিয়ে কিভাবে মাগুর মাছ ধরছে দেখুন 😮 😮 😮https://youtu.be/jthxdZG_ZtI

Colgate দিয়ে কিভাবে মাগুর মাছ ধরছে দেখুন 😮 😮 😮Main Video: https://youtu.be/jthxdZG_ZtI

Publicată de অন্ধ ভালোবাসা pe Miercuri, 20 noiembrie 2019