Ioana-Cuzino.net

A postat o poză cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu şi soţul ei urmează să divorţeze, potrivit declaraţiilor celor doi, însă, se pare că afaceristul nu vrea să renunţe la blondină şi face tot posibilul să o împace şi să o convingă de faptul că ţine foarte mult la ea. Recent, a postat o fotografie, în care apare alături de fosta prezentatoare, la un eveniment monden.

Bărbatul a ţinut să-i facă soţiei sale o declaraţie de dragoste publică, pe reţelele sociale.„theone” (n.r. unica), a scris la poza cu Bianca Drăguşanu.

„NU E NORMAL SĂ TRĂIEȘTI CU TEAMA CĂ TE BATE”
Bianca Drăguşanu și afaceristul vor divorța pe data de 3 decembrie, iar motivul principal care a dus la această separare este violența fizică. Bianca a fost agresată de mai multe ori de soțul, iar potrivit unei prietene, nu mai vrea să stea cu teama că va fi bătută iar.

„Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă… Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate… Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva… Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat…”, a mărturisit una dintre prietenele Biancăi pentru Wowbiz.ro.