Ioana-Cuzino.net

A fost făcut public filmulețul în care apare Luiza Melencu în Italia:

Alexandru Cumpănașu a făcut o dezvăluire șocantă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, spunând că investigatorii angajați de el au reușit să dea de urma Luizei Melencu, în Italia. Ancheta în cazul ”Caracal” se află în plină desfășurare, iar familia Luizei Melencu continuă să creadă că fata este în viață.

VIDEO MAI JOS

Alexandru Cumpănașu a declarat că există fotografii și un clip în care apare Luiza Melencu, iar mama și bunicul acesteia ar fi recunoscut-o. Monica Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.

Mai mult, mama Luizei și bunicul acesteia vor pleca în Italia, în căutarea tinerei. Clipul respectiv va ajunge în posesia procurorilor DIICOT, a precizat mama Luizei, conform antena3.ro.

Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra.Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea”, a spus Monica Melencu, la News Magazine.