Ioana-Cuzino.net

A baut toata noaptea in club si a luat un Uber pana acasa. Cum a ajuns fara bani si la 160 de km departare

Un tanar care a petrecut o noapte intreaga in club, a ramas fara 400 de lire, dupa ce a adormit intr-un Uber, in drum spre casa.

Joseph Fergie este un tanar de 20 de ani, din Scotia, care a vrut sa mearga acasa cu un Uber, dupa ce a petrecut vineri seara in club. Insa pe drum, tanarul a adormit in masina, trezindu-se la peste 160 de kilometri departare de casa.

Drumul de la club pana acasa ar fi durat, in mod normal aproximativ 15 minute, insa Joseph a adormit din cauza cantitatii mari de alcool pe care o consumase. Soferul de Uber l-a trezit pe Joseph la 8.30am, pentru a-i spune ca a ajuns la destinatie. Insa in loc sa ajunga acasa, tanarul era la peste 160 de kilometri departare, potrivit The Sun.

Cand a realizat unde se afla, Joseph a facut cateva fotografii pentru a le arata prietenilor sai ce a patit. ”Le-am spus tuturor prietenilor mei ce s-a intamplat si au inceput sa rada. Nici nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat”.

Mai mult, Joseph a fost nevoit sa mearga cu diferite autobuze si trenuri si sa intrebe oamenii din jur pe unde se afla, pentru a se intoarce inapoi acasa, dupa ce telefonul sau a ramas fara baterie.

Cand in sfarsit a ajuns acasa, la 12 ore de cand parasise clubul, tanarul a aflat ca i-au fost retrase din cont 400 de lire – nota de plata pentru cursa cu Uber.

”Inca mai incerc sa pun cap la cap ce s-a intamplat noaptea trecuta si vorbesc cu cei de la Uber sa vad daca am cum sa rezolv aceasta situatie”.