Ioana-Cuzino.net

A abandonat orice dietă, iar rezultatul este… Era celebră în România la începutul anilor 2000! – Foto

La începutul anilor 2000 făcea parte din componența formației ”Class”, trupă care scotea hit după hit. Era una dintre cele mai admirate cântărețe și se mândrea cu un corp de manechin, stârnind invidia tuturor femeilor. Anii au trecut, s-a retras din lumina reflectoarelor și, după ce se pare că a abandonat orice dietă, artista a devenit de nerecunoscut.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Anca Badiu avea un fizic de manechin și era considerată una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz. A cunoscut celebritatea cu formația ”Class”, trupă care făcea senzație în industria muzicală, pe la începutul anilor 2000.

Artista a fost greu încercată
Cântăreaţa a fost, însă, greu încercată în anii din urmă. Cariera sa muzicală nu s-a mai îndreptat spre nicio direcţie concretă, odată cu despărţirea de trupa „Class“, iar ulterior şi-a pierdut şi una dintre cele mai dragi persoane, pe fratele său, care a murit în condiţii suspecte când era plecat la muncă în Spania. Toate acestea n-au făcut decât să adâncească depresia despre care artista vorbise de-a lungul anilor, în nenumărate rânduri.

Anca Badiu a început să se confrunte şi cu kilogramele în plus, care, în timp, au devenit o problemă căreia niciun soi de dietă sau program de fitness nu pare să îi fi găsit vreo rezolvare.

”Am vrut să mă sinucid”
„S-a tot spus că eu am intrat în depresie din cauza faptului că mă îngrăşasem. Nu este adevărat. Depresia mea a pornit de la neîmplinirile profesionale. Piesa mea «Hello», o piesă la care am muncit foarte mult a intrat doar pe un singur radio şi m-am supărat foarte tare. Pentru că nimic nu mă doare mai tare decât o neîmplinire profesională. De atunci s-a declanşat depresia. Am fost la doctor, iar acum încă sunt pe antidepresive.(…) Am şi prietenii lângă mine. Mă ajută foarte mult. Mă rog foarte mult la Dumnezeu şi mă simt foarte bine când fac asta şi bineînţeles iau antidepresive. Dacă nu aş fi mers la medic să mă ajute cu depresia, nu mai existam astăzi. Am vrut să mă sinucid de câteva ori“ “, a povestit cântăreaţa, în urmă cu ceva timp.