Ioana-Cuzino.net

Anunţul viral al unei tinere care vrea să vândă un Ford Fiesta: „Maşina este gri…diesel…nu este Clio” / Clienţii interesaţi au rămas uimiţi după ce au vorbit cu Laura

O femeie mecanic a fost rugată de fraţii ei să vândă o maşină şi a postat un anunţ scris în termeni „simpluţi”, astfel încât potenţialii clienţi să nu fie mai interesaţi de ea decât de respectivul Ford Fiesta, scrie mirror.co.uk.

Laura Jones a fost rugată de un frate mai tânăr să vândă un Ford Fiesta.

Tânăra este mecanic auto, instructor de curse şi participă la numeroase competiţii de motorsport. Anunţul de vânzare a Fordului a adunat peste 44.000 de aprecieri, după distribuirea mesajului pe Facebook.

Laura recunoaşte că detestă să vândă maşini, deoarece mulţi clienţi sunt mai interesaţi de aspectul ei fizic, decât de produs în sine. Astfel, femeia a considerat că un anunţ foarte simplu va fi de ajuns, dar nu a ştiut că acesta va deveni viral.

Loading...

„Acesta e un Ford Fiesta din 2009 – nu un Focus, nu un Clio şi cu siguranţă nu un covor zburător. Maşina e gri – nu mă întrebaţi ce nuanţă de gri, tot ce ştiu este că are o vopsea specială şi este neagră pe întuneric… ca şi restul din jurul ei – ce amuzant.

Are un motor 1.6 tdci (diesel). E bun la economia de carburant. Nu, asta nu înseamnă că poţi merge 100 km, după care să mă suni că ai rămas fără motorină. Foloseşte-ţi mintea. Maşina e în trei uşi. Una în stânga, alta în dreapta şi a treia la portbagaj. Poţi folosi oricare din aceste uşi pentru a intra şi ieşi din maşină, dacă doreşti să amesteci puţin lucrurile”.

Laura adaugă că maşina poate fi testată oricât şi oricând, pentru a vedea câţi „bulbi albaştri” de 99p poţi îndesa în portbagaj.

Femeia îi avertizează pe posibilii clienţi că e femeie şi orice critică la adresa maşina o va face să consume 50 de minute din timpul alocat, în care accepta minciunile şi va amăgi pe cât posibil. Ulterior, îi va spune acelui om să se care „dracului de acolo”.

„Asta e. Fiesta. Gri. Diesel. 2.750 lire”, conchide tânăra.

Utilizatorii de Facebook au apreciat originalitatea anunţului: „E de primă clasă, mi-a plăcut mult”.

Loading...