Ioana-Cuzino.net

Horoscop 25 septembrie

Horoscop 25 septembrie 2019. Este o perioadă bună pentru a încheia socotelile cu anumite persoane, pentru a readuce pacea în interiorul casei şi pentru a vă găsi liniştea interioară.

Horoscop 25 septembrie 2019 Berbec

Berbeci, lăsaţi orgoliul deoparte şi faceţi ce vă dictează inima. Dacă o să analizaţi la nesfârşit toate consecinţele unor fapte, veţi sfârşi prin a nu face nimic şi prin a regreta că nu aţi mişcat un deget la timp. Profitaţi de fiecare secundă pentru a vă arăta dragostea faţă de cel drag.

Horoscop 25 septembrie 2019 Taur

Tauri, s-ar putea ca un prieten bun să aibă mare nevoie de ajutorul vostru astăzi. Fiţi lângă acesta, ascultaţi-l şi întocmiţi împreună un plan pentru a scăpa de toate problemele sau tensiunile din viaţa sa. Vă veţi simţi împlinit ştiind că i-aţi fost alături, mai ales dacă relaţia dintre voi este una extrem de specială.

Horoscop 25 septembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi pozitivi până la capăt. Lucrurile bune se vr întâmpla dacă veţi crede cu adevărat. Orice dorinţă se poate transforma în realitate, iar destinul ar putea fi de partea voastră. Aveţi grijă însă şi de sănătatea voastră şi evitaţi situaţiile tensionate, mai ales la serviciu.

Horoscop 25 septembrie 2019 Rac

Raci, lucrurile merg bine pentru voi în ceea ce privește sfera amoroasă. S-ar putea să existe o oarecare confuzie din cauza comunicării deficitare. Este totuşi un moment bun pentru a sta la o masă şi a vorbi despre lucrurile care vă deranjează. S-ar putea să vă simţiţi uşuraţi dacă nu veţi mai ascunde tot ceea ce vă îngrijorează. În plus, un sfat este întotdeauna binevenit.

Horoscop 25 septembrie 2019 Leu

Leul este posibil să descopere astăzi un partener surprinzător de discuţii, cineva cu care până acum nu ai avut mari interacţiuni, dar care se dovedeşte a fi foarte util la sfaturi bune. Vă ajută să treceţi peste o problemă sentimentală, iar asta vă face să credeţi că s-ar putea să fie un partener înţelegător şi capabil. Nu vă aprindeţi, e posibil să vrea doar să vă ajute.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 25 septembrie 2019 Fecioară

Fecioara are astăzi şanse mari să concretizeze un plan pus la cale de multă vreme. Fie că este vorba despre un eveniment financiar sau o reuşită pe plan sentimental, astăzi se va concretiza. De asemenea, este un moment excelent a clarifica unde vă aflați, în viaţă. Dacă până acum v-a fost de folos mintea analitică este o idee bună să o faceţi în continuare.

Horoscop 25 septembrie 2019 Balanţă

Balanţa este pusă astăzi în faţa propriei indecizii, pentru că trebuie să aleagă între doi parteneri. Amândoi par a fi exact ce căutaţi şi acest lucru vă pune într-o dificultate majoră. Cântăriţi bine argumentele pro şi contra, pentru că mai târziu este posibil să vă pară rău.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 25 septembrie 2019 Scorpion

Scorpionul este foarte iritat astăzi de unele conversaţii al căror subiect este. Încercaţi să înţelegeţi că nu puteţi evita astfel de lucruri şi nici controla. Sunteţi o persoană atrăgătoare, iar asta atrage după sine unele riscuri. Întotdeauna vor fi alte persoane care să încerce să vă denigreze în vreun fel, prin cuvinte sau zvonuri. Nu daţi curs acestor provocări.

Horoscop 25 septembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii se pot îndrăgosti de un coleg de muncă. Aveţi grjă, nu este o idee prea bună! Ar fi mai bine să păstraţi o relaţie de prietenie cu acea persoană, nu vă complicaţi viaţa. Sunteţi însărcinaţi cu proiecte importante în această zi. Concentraţi-vă şi duceţi totul la bun sfârşit, cu gândul că orice realizare importantă vă poate aduce beneficii materiale la locul de muncă. Seara aţi putea să vă vizitaţi rudele mai în vârstă.

Horoscop 25 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii au pornirea să înceapă o relaţie nouă, însă trecutul pare să nu îi lase în pace. Aceşti nativi sunt sfătuiţi să evite să se auto-compătimească. Mai bine găsiţi o modalitate prin care să vă rotunjiţi veniturile. În plus, o îmbunătățire a stimei de sine va fi excelentă pentru psihic.

Horoscop 25 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie mai toleranţi faţă de cei apropiaţi. Dacă nu-i lăsaţi să spună ce vor, există riscul de a porni un conflict. Fiţi optimişti şi pozitivi astăzi. O idee foarte bună ar fi să organizaţi o mini-petrecere pentru prieteni sau membrii apropiaţi ai familiei, să mergeţi la un film sau la restaurant împreună cu ei. Ar putea fi o modalitate prin care să vă relaxaţi după serviciu.

Horoscop 25 septembrie 2019 Peşti

Peştii au foarte multe lucruri de făcut şi se enervează pentru că nu le mai rămâne mult timp pentru persoana iubită. Încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea, altfel pot ieşi scântei. Astăzi, primiţi veşti importante legate de un nou loc de muncă. Nu trebuie să luaţi acum o decizie, gândiţi-vă pe îndelete pentru că de ea depinde viitorul vostru profesional. Puneţi în balanţă dacă vă mai simţiţi bine la locul actual de muncă sau dacă vă sfatisface salariul şi decideţi în condecinţă.